Transzparens könyvvezetés - rendszeres tájékoztatás

A Számvizsgáló Bizottság számára havi pénzügyi jelentést küldünk. A tulajdonosokkal TÖBBCSATORNÁS kommunikációt folytatunk. Rendszeres időközönként hírlevelet küldünk, saját ügyfélfelületet biztosítunk honlapunkon a társasház számára, hogy a tulajdonosok bármikor tájékozódhassanak a társasházukkal kapcsolatos kérdésekről, saját egyenlegükről vagy számlatörténetükről.

Tájékozódás és hibabejelentés webes felületen is – egyszerű, hatékony társasházkezelés Budapesten

Weboldalunk Ügyfeleknek menüpontján keresztül a kezelt ingatlanok tulajdonosai bármikor választ kaphatnak kérdéseikre, tájékozódhatnak az ingatlannal kapcsolatos hírekről, eseményekről. Míg a társasházkezelésre vonatkozó általános hírek, tudnivalók nyilvánosak, az ügyfélkapun keresztül az egyes házakra vonatkozó specifikus információk csak az adott társasház tulajdonosai számára érhetők el.

Ilyen specifikus információk

  • társasház alapdokumentációinak letöltési lehetősége (Alapító okirat, SZMSZ, Házirend, biztosítási kötvény),
  • közgyűléseken meghozott határozatokról szóló határozati emlékeztetők,
  • saját tulajdonosi folyószámla megtekintése (kb. 14 napos átfutási idővel).

Telefon, fax és e-mail elérhetőség mellett ezen a felületen is kérdezhetnek tőlünk, ill. megtehetik a közös területekre vonatkozó hibabejelentéseiket is, amely azonnal megjelenik kollégáink számítógépén, így a hiba bejelentését követő legrövidebb időn belül intézkedhetnek.

AJÁNLATKÉRÉS