Referenciák

Több évtizedes munkánk eredményeként számos kiváló partnerünkkel dolgozhattunk együtt a budapesti társasházkezelésben az AFM Zrt.-nél. Elégedett ügyfeleink munkánk megbízható minőségét mutatják. Ezúton is köszönjük az együttműködést és bizalmat.

"Sikerült - úgy gondolom, az önök szempontjából mindenképpen - zökkenőmentesen letudni a takarítóváltást és a 2015-ös könyvelés lezárását a legutóbbi közgyűlésen. Nagyon jó volt, hogy az ügyvédnőt is elhozták, így nem vált parttalan vitává a megbeszélés."

"Többször találkoztunk előtte kollégáival, és segítőkészek, konstruktívak voltak. Köszönjük a ház nevében is, és szeretném kérni a támogatását, hogy ez még sokáig így maradjon, és még proaktívabban járjanak el a házunk ügyeiben, amiről tudjuk, hogy önöknek csak egy ház, de nekünk ez a legfontosabb."
– Egy budai Társasházunk SZVB nyilatkozata.

„Kedves Mónika, és mindenki, akit illet! Nagyon jó hír a kintlévőségek csökkenése, köszönöm az erőfeszítéseket ebben az ügyben."

Kedves Mindenki! En is csatlakozom Ágneshez, köszönet mindenkinek!”
– Egy XIII. kerületi Társasházunk SZVB nyilatkozata

Egy Társasházunk lakója:
„Kedves Mónika, köszönöm megnyugtató válaszát. További jó munkát és vidám napokat”

Egy Társasházunk lakója:
„Kedves Mónika! Köszönöm a választ, a gyors reakciót is! Végre korrektebb, emberibb a hozzáállás, szolgáltatás! Gratulálok! Jó egészséget!”